Cloud

История и мисия

Img

Мечтаем да запалим искрата
във всяко дете

Запознайте се с нашата история и мисия

Школата е създадена през 2010 година в град Варна, а основната ни мисия през всички години е повишаване на чуждоезиковата култура на малки и големи деца.  Стремим се постоянно да предлагаме на нашите курсисти качествено и ефективно обучение на достъпни цени, за да може всяко дете да развие своя потенциал. Вярваме, че всеки малчуган носи в себе си заложби, които могат да бъдат развити с правилните детски курсове, учители и специален подход. Детските ни курсове са разделени в две програми - през лятото и през учебната година.

Имаме и главен сайт, в който можете да намерите курсове за младежи и възрастни.

Учебен център Инфо България

Ценностите, на които държим

 • Отдаденост

  Нашите учители са отдадени и изцяло ангажирани да превърнат езиковото приключение на Вашите деца в истинско удоволствие. За нас е важно всяко дете да идва с желание и да открива пред себе си нови хоризонти.

 • Доверие

  Доверието на нашите клиенти е движещата сила, която ни подтиква да се развиваме все повече и повече. Залагаме на прозрачност и откровеност в комуникацията ни с тях, за да изградим едни искренни и ценни взаимоотношения.

 • Адаптивност

  Бързоразвиващата се среда и новите тенденции в образованието са нашия трамплин към постигането на нови върхови. Проявяваме смелост да бъдем различни и да поемаме отговорност. Именно това наричаме ние развитие.

13

img

години опит

4896

img

обучени деца

90%

img

презаписали се

12

img

детски преподаватели

Усилията се награждават

Ние предлагаме обучение, което завършва със сертификат

В учебен център Инфо България предлагаме цялостно обучение - детски курсове от първите стъпки на Вашето дете до обучение за престижни и международно признати сертификати. След всяка учебна или лятна програма Вашето дете ще получи грамота/сертификат от нас за достигнато ниво. Нашите сертификати са признати в целия Европейски съюз. След като децата порастнат и преминат нашите по-високи групи могат да продължат с подготовка за следните сертификати


 • Английски език - Cambridge Assessment English (FCE, CAE, CPE) , IELTS, TOEFL.

 • Немски език - TestDaF

 • Испански език - DELE