Cloud

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА
ПРЕЗ УЧЕБНАТА ГОДИНА

Img

За през учебната година:

ДЕТСКИ ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ

Курс за деца в помощ през учебната година! Учебен център „Инфо България“ организира детски езикови курсове по английски, немски, руски и испански език през учебната година в град Варна. Школата има над 13 години опит в организирането на чуждоезикови обучения за деца. Предлаганите курсове и уроци са подходящи за всички деца между 6-14 годишна възраст и могат да бъдат присъствени или онлайн. Провеждат се в групова или индивидуална форма на обучение - възможност за избор. Предлагаме БЕЗПЛАТЕН тест за определяне на ниво в случай, че не сте сигурни на какво езиково ниво е Вашето дете. Курсовете през учебната година са подходящи за всички, които желаят да получат допълнителна извънучилищна езикова подготовка. В нашия курс за деца се използват интерактивни методи, които допринасят децата да учат в спокойна и щастлива атмосфера. По този начин те усвояват с лекота учебния материал, чувстват се мотивирани и постигат бързи резултати.

 • 6-14 години

  img
  img
  img
  img
  img
  img
  img
  img
  img
  img

  ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА ПРЕЗ УЧЕБНАТА ГОДИНА

  Групово обучение – курс за деца

  Курсовете през учебната година са целогодишни (от септември до май) и се провеждат един път седмично в дните: петък, събота или неделя по 3 учебни часа (1 уч.ч. е 40 минути). Уроците са изцяло в присъствена форма. Децата се разпределят в малки групи по 6-8-10 деца, в зависимост от възрастта и езиковото ниво. Обучението се разделя на 3-4 модула, като 1 модул е 24 учебни часа. Заплащането на курсовете се извършва преди началото на всеки модул (т.е. на всеки 2 месеца). Вижте актуални цени. Разпределение по дни и часове за групите през учебната година може да видите като натиснете на всеки език поотделно. В края на учебната година се организира специално тържество, където всяко дете получава сертификат за положеното старание и езиков напредък.

  Индивидуално обучение – курс за деца

  Индивидуалното обучение може да е интензивно, съботно-неделно, вечерно – изцяло съобразено със свободното време на Вашето дете, както и със заетостта на учителя. Има възможност да се провежда както присъствено, така и в онлайн среда. Този вид обучение позволява на учителя да обърне специално внимание на Вашето дете като му помага да отработи езиковите пропуски с неговото темпо и да развие своя потенциал. Индивидуалното обучение се разделя на три пакета, в зависимост от часовете, които желаете да закупите. Вижте актуални цени. Графикът следва да се уточни след избор на пакет и заплащане на таксата за съответния пакет, който сте избрали.
  * 1 учебен час е с продължителност 40 минути.

  Изберете език:

Последвайте ни във Facebook и Instagram, за да сте винаги в течение с това, което предлага учебният ни център.