Cloud

Често задавани въпроси

Img

Отговаряме на най-често задаваните въпроси!

Какви курсове предлагате?

Предлагаме групови и индивидуални езикови курсове във Варна за деца между 6-14 годишна възраст. При нас Вашето дете има възможност да изучава едни от разпространените езици в света - английски, немски, испански или руски език. Обучението е разделено на два етапа - курсове за деца през учебната година и през лятната ваканция.

Какви са цените за групово обучение?

Груповото обучение през учебната година и през лятото са на една и съща цена - 108 лв. за 24 уч.ч (1 модул). Заплащането се извършва преди началото на всеки модул. През учебната година заплащането е на всеки два месеца, а през лятото - приблизително на 2-3 седмици.

Как става записването?

Записването става бързо и лесно. За консултация с нас можете да позвъните на тел: 0877 999 153/ 052 825 720. Първата стъпка е да изберете удобен график за посещение според възрастта на Вашето дете. Ако е необходимо, се изпраща БЕЗПЛАТЕН тест за определяне на ниво. По този начин можем да Ви предложим най-подходящата за Вашето дете група. След проверка от учител, наш консултант от екипа ще Ви позвъни с предложение за конкретна група. Последната стъпка е да заплатите таксата. Заплащането може да се извърши на място (в брой) или по банков път.

Къде се намира школата?

Учебен Център Инфо България се намира на бул. "Владислав Варненчик" 11, ет. 1 (над Централна поща).

За кого са подходящи?

Езиковите курсове за деца са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали малчугани между 6-14 годишна възраст.

Какви са цените за индивидуално обучение?

Цените за индивидуално обучение се разделят на 3 пакета, в зависимост от учебните часове, които желаете да закупите. Ето ги и тях: Пакет 1 : 10 уч.ч. на цена от 200 лв. (*20 лв. за 1 уч.ч.) Пакет 2: 20 уч.ч. на цена от 380 лв. (*19 лв. за 1 уч.ч.) Пакет 3: 30 уч.ч. на цена от 540 лв. (*18 лв. за 1 уч.ч.)

Издават ли се сертификати за завършен детски курс?

Да, сертификати се издават в края на всяко обучение след направен финален обобщен тест. При нас можете да получите отлична подготовка и за международно признатите сертификати по английски (CAE, FCE, IELTS, TOEFL), немски (DAF), руски (ТРКИ), испански език (DELE).

Какво е работното време?

Езиковият център е с работно време: от понеделник до петък от 09:00 до 19:00ч. и събота от 10:00-15:00ч.Направете запитване